Fp






Vad kan man ge sin kille på hans 18 års dag? Jag har några ideér, men vill gärna höra vad ni har för tips!


Kommentarer
Postat av: emmi

frapino :D eller hur det stavas, hahaa

2011-01-06 @ 01:16:16
URL: http://fashiontwisted.blogg.se/
Postat av: Sandra

Det beror på lite vilken budget det handlar om-

Lite pengar - Köp hem en massageolja, laga middag, tappa upp ett bad och ta hand om honom

Mellan - köp något som du vet att han behöver (en parfym, nytt tagnentbord, höglurarna eller mp3n han brukar säga att han saknar)

Dyrare - Köp en upplevelse, liveit.se har en mängd med olika upplevelser allt från skyview till att man får köra dyra bilar för en timme :)

2011-01-06 @ 12:16:03
URL: http://sandrasg.blogg.se/
Postat av: Emma

Jag visste nästan alltid vad jag skulle ge min pojkvän i present. Kläder, smycken, upplevelser eller om det fanns något han önskade sig :}.

2011-01-06 @ 14:43:59
URL: http://emmacb.blogg.se/
Postat av: Natalie

Svar: Vi får väl hoppas att vi båda kommer med någon gång till i framtiden :)Haha vad roligt! Men det passar så bra till nyår med mörka färger och glitter!



Angående födelsedagspresent till pojkvän så hmm.. Något som visar att du har tänkt igenom det är bra, kanske fylla en korg med massa saker han gillar, kanske med ett tema, typ myskväll.. Så fyller du den med filmer, chips, läsk, godis, nötter, frukt, kanske något spel ni kan spela tillsammans eller ja, det han gillar helt enkelt! :) Eller så kan du göra en fotobok om du har lite tid på dig (för frakt) och om ni har varit tillsammans ett tag så att ni har minnen fångade på kort.. http://www.photobox.se/ är GRYMMA! Jättesnabb leverans och så..

2011-01-06 @ 22:04:02
URL: http://natalierebeckas.blogg.se/
Postat av: Ida

Rätt individuellt kan jag tycka. Man kan hitta på en del kul beroende på vad han gillar. min pojkvän älskar kexchoklad och fick bland annat ett kexchokladbadlakan i julklapp, lite kul sådär. Det Emma skrev var bra! Själv ska jag förlänga ett silverhalsband åt min pojkvän på hans 19-årsdag (eller köpa ett nytt, beror på) Och även köpa en biljett till en festival som vi båda vill åka på.



Lycka till med artonårspresenten! :)

2011-01-06 @ 22:32:32
URL: http://aidu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0