THE WALKING DEAD




Kollar på The Walking Dead som går på kanal 11. Det är en riktigt bra serie men jag vågar inte kolla så mycket för jag är löjligt mesig. Hade inte haft något emot att ha en pojkvän just nu! Haha


DUKTIGT TRÖTT PÅ VÄDRET





Suget efter sommar blir bara starkare och starkare. Är duktigt trött på det tråkiga vädret! Ena dagen snöar det, andre dagen är det sol och tredje dagen är det regn. Kan det inte bara bli sol och förbli så. Iallafall, blev enormt pepp på sommaren när jag fick se den snygga väskan och det mysiga linnet från Ginatricot..


KANYE WEST




Every bag, every blouse, every bracelet
Comes with a price tag, baby, face it
You should leave if you can't accept the basics
Plenty hoes in the baller-nigga's matrix
Invisibly set, the Rolex is faceless
I'm just young, rich, and tasteless
P!

Never was much of a romantic
I could never take the intimacy
And I know it did damage
Plus the look in your eyes, is killing me
I guess you knew an advantage
Cuz you can blame me for every thing
And I don't know how imma manage
If one day you just up and leave
.


HYRT FILM




Sitter och kollar på I rymden finns inga känslor med familjen, än sålänge är den riktigt bra faktiskt! :)


- 2007




MAYBE YOU SHOULD EAT MAKEUP,
SO YOU CAN TRY TO BE PRETTY ON THE INSIDE BITCH.


ARE YOU LEAVING




Här är resultatet av Jocke Berg och Martin Skölds samarbete med Erik Hassle. Måste erkänna att jag älskar låten och längtar efter de andra fem låtarna som de har kokat ihop! Man hör på musiken att Jocke Berg har varit i farten. Hela låten är genialisk. Kärlek! <3


EVA LONGORIA




Hade verkligen inte haft något emot om jag såg ut som henne, hon är så grymt söt och älskar alla kläder som hon bär. Dessutom är hon hur rolig som helst i DW!


GINATRICOT




Här har ni lite nyheter från GinaTricot. Tycker att leggingsen är så sjukt snygga, och det bästa är att det verkar som att de har fickor! Ni ska bara veta hur LÄNGE jag har väntat på leggings med fickor. De leopardmönstrade shortsen är så söta och passar perfekt till ett baslinne. Kjolens färg är så mysig och gillar snöringen på framsidan. Det vita linnet passar perfekt när man ska iväg till något lite finare, men kan även bäras till vardag.


SAKNAT MIG?




Då var jag tillbaka på bloggen igen, veckan blev inte riktigt som planerat. Jag träffa André och hans kompis Eddie vi spela tv spel och kolla film sen följde de mig till bussen. Då åkte jag till Tulle och sov där, vi gick en sväng inom vår kompis Micke och satt där till halv ett. Sen blev det hem till Tulle igen för att kolla en bra film som gick på ettan.


- jag och mange för 2 år sedan.

Igår åkte jag till Louise och sov där, sen idag följde hon med mig hem. Vi har nyss ätit en massa våfflor, och resten av kvällen består av tv!


INGEN BLOGG FÖR MIN DEL




Ni har ju sett mitt tighta schema dessa dagarna så jag kommer inte blogga överhuvudtaget förrens på fredag, ev torsdagkväll. Hoppas ni kommer överleva! Puss&hej.


LITE AV VECKAN






Här har ni lite av min veckas planer. Jag ska alltså träffa min kompis André ett tag imorgon, sen kommer jag åka vidare till Klippan för att träffa Tulle, kommer även sova där tills onsdag. Sen blir det att åka hem och inte göra någonting förrens på torsdag. Då Fanny ska till helsingborg för att umgås med mig nere i stan ett litet tag. Sen resten av veckan har jag inte planerat.


PINK NAILS AND TOP MODEL




Har precis målat mina naglar, det blev rosa denna gången. Tycker det är jättekul att måla mina naglar, man kan mixtra med olika färger/linjer/glitter. Men rosa räckte denna gången. Nu är det bara en halvtimme kvar tills Top Model börjar, någon mer som ska kolla det? :)


BRUNHÅRIG




Jaha då har jag brunt hår nu! Det känns... ganska så tråkigt, tycker själv jag passa bättre i rött. Men var så sjukt trött på det, hade haft rött i evigheter kändes det som. Mitt bruna hår känns mörkt och tråkigt, dock skimrar det pyttelite i rött. Men jag ska gå mot ljusare hår, så får vell börja någonstans.

HEJDÅ RÖTT & HEJ BRUNT

MONICA TROUSERS





Dessa snygga byxor hittar ni på ginatricots hemsida och även i deras butiker. Har alltid tyckt sådanahär byxor är snygga, men när jag testat liknande byxor så har det sett ut som jag haft en blöja på mig haha. Jag föredrar de gråa mest, eftersom de beiga har ett grått fält i slutet av byxan som jag inte tyckte var så snyggt. Vilka gillar du mest? :)


DAGS FÖR



Har nu haft i en blekning i håret så nu sitter jag här som en ginger och kollar på time out. När jag var och sola solarie så trädde alla mina fräknar fram. Blek är jag fortfarande, så man kan lugnt säga att jag är ginger för tillfället. Men jag ska snart ha i min bruna hårfärg och då kommer allt bli som det ska. Nu ska jag kolla big brother, ska du också se det? :)

HÄNDELSERIKA SÖNDAG



- en ytterst seriös bild på mej och sussi!

Bestämde nyss med Sussi att hon kommer hit och stannar tills imorgon, dock går det inte så många bussar, så hon kommer inte vara här förrens klockan 18.00 ikväll. Då ska vi gå och sola solarie hade vi tänkt, under tiden jag väntar in henne städar jag vidare och går som sagt inom affären.


HÅRFÄRG




Snart har jag städat klart och hade då tänkt springa ner och kolla efter en ljusbrun hårfärg och slänga i håret. Får hoppas att det röda dämpas då och blir mildare, så jag kan börja min resa mot ljusare hår!


TO DO LIST





MITT LIV ♥



Känner ett starkt måste att lägga upp denna videon från kentkonserten jag och louise var på i augusti. Tycker Jocke Berg är så sjukt söt när han dansar runder på scenen, jag smälter varenda gång. Kan sitta och kolla på sådana här klipp i tusen år. Kent live är det bästa som finns, det bästa jag någonsin varit med om!


KÄRLEKSVISAN




Gillar inte direkt sådanhär slags musik egentligen, men jag är förälskad i denna låten. Den är så fin, underbar, allt. Kan inte beskriva känslan jag får när jag hör den. Texten är perfekt, allt är perfekt. Älskar när hon sjunger den "live" på tv.


MYSIG KVÄLL MED FAMILJEN



- jag som blond, gammal bild. men saknar det lite!

Har inte blivit så mycket uppdaterande idag, men har inte haft något direkt sug eller för den delen något att skriva om! Snart åker jag, mamma och patrik hem till patriks mamma för att kolla på melodifestivalen. Kommer bli ganska så mysigt, ska se om vi kan stanna till och köpa hederligt lördagsgodis till mig! (a)

Vad gör du ikväll? :)


BLOGG TIPS



Emelies blogg består mest av humor, musik och djur. Men även ett litet stänk av kläder och smycken, kanske inte direkt åt mode hållet. Bloggen speglar mycket vem hon är som person och tycker alla ska se vilken rolig filur hon är. Kanske ska tillägga att hon är en gammal kompis till mig, som en gång i tiden stått mig väldigt nära.

Klicka på bilden så kommer du till Emelie!



VILKEN ÄR DU?




Kolla vilken sockersöt klänning BikBok har fått in! Jag har helt klart fastnat för den vita, till ett par bruna ben blir den helt perfekt. Håller ni inte med? Klänningen kostar 399:- och jag hitta den på bikboks hemsida såklart. Älskar verkligen bikbok!


BABY PICTURE



- min lillebror, jag i rött, och min lillasyster. för kanske 3 år sedan, hihi vilken hemsk frisyr!

Har varit hemma hos mammas bror och hälsat på, fick med oss babybilder på mig hem och lite annat. Så nu sitter vi och kollar på när jag var liten och fet, vilket är ganska underhållande. Dessutom får jag se hur smal och smärt min pappa var en gång i tiden. Dock kan jag ju inte visa några bilder eftersom jag inte har dem på datan..


SLEEP BITCH




Nu säger jag godnatt och hoppas att ni har haft en toppendag! Det har iallafall jag haft, känns riktigt skönt att inte behöva stiga upp klockan 06.10 imorgon. Man kan ju säga att mitt lov har börjat nu och det är underbart.

Ska träffa Louise någon dag, sola, och kanske även bege mig till höganäs för att träffa en gammal barndomsvän det kan nog bli ganska så intressant.

Vad ska du göra på lovet? :)





FYNDAT TVÅ STICKADE





Stog och höll dessa i handen idag, men jag lät dem vara kvar (blogga om dem igår/förrgår)Tror de får följa med hem någon annan gång. Känner inte att jag har något att använda dem till trots att de är sjukt snygga. Några tips?

Istället fick två stickade koftor flytta in i min garderobfamilj. Koftorna är exakt likadana bara det att jag tog i två olika färger, en blå och en vit. Kunde inte bestämma mig. Var väldigt nära att den vita blev utbytt mot en röd istället. Alla färger som fanns var så grymt snygga. Och en kofta kosta endast 49:- Vilket är sjukt billigt!


(koftorna finns tyvärr inte på bild på ginatricots hemsida)




BYE RED HAIR?



Sitter i skolan och väntar på att få redovisa mitt projekt och företagande arbete, sen är jag officiellt klar. Efter skolan ska jag som sagt ner med tjejerna i stan och handla. Ska se om jag hittar lite hårfärger och så. Jag ska ju INTE vara rödhårig länge till ;o


THE BACHELOR





Ska nu se sista avsnittet av The Bachelor som går på Tv 11. Tror inte det är så många andra som följt det, faktikt trodde jag själv inte att jag skulle göra det. Men det var mamma och Patrik som börja kolla och jag liksom fastna lite på kroken också.


SOLARIE



Ser ut att bli en långtråkig kväll för min del. Men ser verkligen fram emot imorron, efter skolan ska jag och mina två vänner ner i stan och kolla runder bland butikerna. Sen blir det troligtvis en liten sväng inom solariet. Ska nämligen börja ta tag i det på allvar så jag slutar vara en sådan blekfis året om. Vad ska du göra imorgon? :)


GIRLIE GIRLIE






Ginatricot har på sista tiden fått in riktigt söta strumpbyxor, visst håller ni med mig? Personliga favoriten är de randiga med prickar. Strumpbyxor har blivit ett så roligt klädesplagg att uttrycka sig med. Det finns så många olika mönster och varianter, jag älskar det!


HAYLEY WILLIAMS





Jag älskar verkligen Hayley Williams, hennes klädstil är helt fantastisk. Hittade även en bild på henne med bandana (längst upp till vänster), vilket jag ska skaffa nu i slutet av månaden, och jag visste inte äns att hon ägde en! På bilden bredvid som är i färg så har hon så sjukt snyggt hår så det finns inte. Älskar verkligen frisyren. För ungefär ett år sedan lyssna jag på Paramore som bara den, men det har avtagit och har nu gått över till Kent. Jag känner att Paramores musik inte tilltalar mig lika mycket mer. Men tycker fortfarande att de har bra låtar och är ett fantastiskt band!


SCHOOL




Har inte blivit något uppdaterande förrens nu eftersom jag varit i skolan. Var egentligen knappt lönt att gå dit då det visade sig att jag bara hade en lektion. Nu har jag slängt mig i sängen med datan och kollar på vänner!


MEN IN BLACK II





Har nu satt igång kanal 11 för att kolla på Men in black 2. Någon mer än jag som älskar den nya kanalen? Jag kollar nästan bara på tv 11 nu för tiden.


KENT





Klipp från första gången jag såg Kent live, (dock inte mitt klipp!) Jag vill dit igen, skulle göra vad som helst för att se dem just nu.. Hoppas det snart kommer en ny turné.


HJÄRTAT VAR I HALSGROPEN



Som ni vet har jag ju två stycken undulater, och de flyger fritt i mitt sovrum. Jag brukar oftat ha min dörr på glänt för att det inte ska lukta instängt. Under tiden jag har varit iväg och kollat på tv och diskat så har min älskling Columbus lyckats komma ut ur mitt sovrum. För när jag kom in på mitt rum satt bara Bianca där, och då fatta jag att han va någon annan stans. Jag hitta han i vardagsrummet, men det är inte så lätt att fånga en fågel precis. Columbus flög mot fönsterrutan och jag fick panik, för jag vet att de lätt kan bryta nacken när de flyger in i rutan. Så jag skrek och veva ner persiennen. Så när jag är påväg att veva ner nästa fönsters persienn så flyger han såklart in i det fönstret ockå. Det var då jag fick riktig panik, jag ville ju inte att han skulle ta dö på sig själv..



Som tur var så klara han sig och satte sig i våra blåa plastblommor, men såklart så vägde han för mycket och vasen välte och gick i sönder. Så jag lät han flyga och sätta sig någon annan stans medans jag plocka upp skärvorna. Sen tog jag min filt och ledde ut han i hallen, där han landa på marken och jag fånga in honom med min filt.



Sen ville jag se till att han mådde bra, jag kände att hans hjärta slog snabbt som attan, inte så konstigt precis. Jag gav han en hirskolv och han tog en bit och börja knapra på. Då kände jag mig lite lugn igen, sen släppte jag han fri i mitt rum och då flög han dirket och satte sig vid Bianca. Dörren ska garanterat inte vara med på glänt idag, mitt hjärta var i halsgropen hela tiden. Det kändes som jag skulle dö när som helst, det var de längsta minuterna i mitt liv. Det var även då jag insåg hur mycket jag faktiskt bryr mig om mina söta små fåglar. Fast att de river itu min tapet.


PIERCA NAVELN




Tänkte berätta att snart ska jag pierca min navel. Det är något jag har velat göra hur länge som helst, men inte riktigt vågat. Har en känsla av att det kommer göra ont, till skillnad från min piercing jag har vid läppen. Hoppas jag får en tid om ca två veckor.

Jag ska göra min piercing hos en kille som heter Jesper, han har en studio i Ängelholm (Big city tattoo heter den). Det var där jag gjorde min första piercing, och det är ett ställe jag kan rekommendera. Hur många som helst har piercing i navlen, har du också det? :)


BRUNT I VÅR





Denna grymt snygga vårjacka finns hos Ginatricot. Vanligtvis brukar jag inte gilla bruna jackor, men denna är ju helt fantastiskt snygg! Man kan ju inte bli annat än sugen på en brun jacka efter man satt sin blick på denna.


TOP MODEL KAYLA




Den rödhåriga tjejen tyckte jag fick fel styling (fast jag kan inget om mode..). Gillar inte riktigt "punk" looken hon fick under plåtningen, iallafall var det så jag tolka det. Dock säger jag inte att hon blev ful på bilden. Liksom bara för man har rött hår är man inte punkare eller Ariel, tycker hon kunde fått något som passa henne. Hon såg helt vilse ut ju!

Tyckte ni fresten att rätt tjej åkte ut från Top Model?



SKYHÖGA SIFFROR





Slänger upp en överexponerad bild på mitt vackra ansikte (hahah). Har haft skyhöga siffror av besökare idag, börjar verkligen märkas att jag har tagit tag i bloggen och att jag skriver om saker som når ut! Antar att det är alla mina kläd/skor - tips som lockar hit er. Vilket jag såklart inte har något problem med.

TOP MODEL 15





Antar att jag inte är den enda i bloggvärlden som ska bänka mig framför tv'n klockan 20:00 för att kolla på Top Model 15. Tycker det är kul att följa, dock brukar alltid min favorit åka ut efter några avsnitt. Men denna omgången har jag inte hittat en favorit än. Har du någon?


Snart i butik






På Lindex hemsida har man tillgång till att tjuvtitta på vad som snart finns i butikerna. Jag hitta då dessa tre godingarna! Älskar väskan och den rosa koftan, sen sitter ju aldrig ett par tighta jeans fel heller. Skulle gärna gått rundor i detta. Måste säga att Lindex har riktigt bra utbud ibland, ellerhur?


HJÄRTEDAGEN





Idag fick jag en godispåse, en söt liten ros och ett jättefint ljus som doftar jordgubb, blev jag glad? Verkligen! Hade inte förväntat mig att få något idag faktiskt. Du är underbar :) <3 Har du hunnit få något idag, eller givit något till den du håller kär?


hiss/diss?






Har bytat bild på min header, men är inte säker om det blev bättre. Vad tycker du? :)


CUTE




På Scorett's hemsida finns där hur många skönheter som helst! Vårkänslor blomstrar inuti mig när jag ser dem. Färgen och materialet är så rätt. Jag älskar matta och mjuka färger. Favoriten måste nog vara den blommiga sandaletten, så otroligt söt!


Like a melody tonight



- gammal bild på mej och sussi

Det var en mycket rolig kväll hos Sussi igår om man bortser från vissa saker. Blev iallafall bättre än vad jag hade förväntat mig. Jag hoppas på att få tag i några bilder senare, men det kan ta några dagar. Vakna mitt i natten här hemma och mådde inte alls bra, men nu mår jag bättre igen!


LITET LINNE







Var inne på BikBoks hemsida och kollade efter något gulligt linne och hittade då detta! Kanske inte så många av er som skulle fatta tycke för det. Men linnet är min stil till 100%! Jag tycker iallafall att det är hur gulligt som helst och skulle passa till det mesta. Dock gilla jag inte priset så mycket för ett sådant enkelt plagg, 199:-


Kentfeber som aldrig tar slut




Har gjort en lista på Spotify och döpt den till Kent. Så har samlat alla kents underbara låtar där. Undantag för 2-4 stycken som jag inte ville ha med. Så jag har 98 fantastiska låtar och 7 timmars lyssnande av världens bästa band! ♥


Solen skiner idag!




Vilket underbart väder ute! Synd att jag inte har något som ska göras ute idag, så jag får gå miste om solen idag. Men om man har tur så håller det i sig så det är kvar imorgon också. Just nu fördriver jag tiden på datan, väntar på klockan ska bli fyra så jag kan börja göra vid mig. Ska ju till Sussi och fira att hon blivit 17år ikväll!


nätt och simpel kläning





Kollade runder på nätet efter någon nätt och simpel klänning, fastnade då lite för denna. Men vet inte riktigt om det är något jag skulle passat i, för att jag har breda fula höfter, Sussi vad tror du? :)


återförenades





Blev en kort dag i skolan, och sussi återförenade mig med min älskade mobil. Imorgon ska jag vara med Vicky och hon sover även över hos mig. Så förvänta inte er några inlägg imorrn! Puss <3


riktig toppen helg



Jaha då var den bästa helgen på år och dagar över. Har haft det roligt hela helgen, var en toppendag med Louise. Och en rolig kväll/natt med Sussi och Linn. Dock så har jag råkat lämna min mobil i sussis bil när jag blev hemskjutsad. Hoppas jag får den imorgon, kan inte leva utan mobil så värst länge (a)

Men just nu känner jag mig bara arg.
Inget mer bloggande idag, puss!



hemma hos Louise


Hejsan! Kommer inte bli så mycket bloggande nu över helgen, eftersom jag inte kommer vara hemma som ni redan vet. Kanske kommer något inlägg på söndag. Just nu är jag hemma hos Louise, som det ser ut nu så ska vi gå och sola imorron. Puss!


min helg!






dag 5





Det jag känner att jag vill ha just nu är en fet påse fylld med godis! Hade kunnat döda för det... haha :) De blå delfinerna om finns på bilden har jag inte sett i någon godisaffär på minst hundra år. Är de utdöda eller? 


dag 4



Mitt mål jag har just nu är att operera min näsa när jag fyller 18år. I sommar hade jag tänkt slita som ett djur, så jag har pengar till det. Har hittat en klinik i Stockholm som verkar riktigt bra, de heter Nackakliniken.



(före och efterbild från en kund från nackakliniken)

Många tycker nog jag är korkad och dum som har detta som ett mål. Men jag har aldrig gillat min näsa och alltid känt mig obekväm för att den ser ut som den gör. Jag tycker att om man har något man verkligen känner att man inte kan leva med, varför då inte fixa det och sedan må bra? :)


Ett annat mål jag har är såklart att ta studenten med minst godkänt i ämnena, tänker inte ha ett endaste ig! Jag ligger på G - Vg nivå i de flesta ämnen jag har. Förutom idrotten, men det ska jag ta tag i nästa vecka :)



Min dröm är att direkt få ett arbete när jag gått ur gymnasiet, och just nu tycker jag det faktiskt känns ljust på den fronten, men det är ett bra tag kvar. Så får se hur det kommer bli i framtiden, vill ha ett jobb direkt så man kan flytta hemifrån någongång!






10 ♥




Idag har jag och min underbara pojke hela tio månader tillsammans! - Jag älskar dig

skaffar kanin idag



Hejsan! Har inte haft något att blogga om förrens idag. För det är nämligen så att vid fem tiden åker vi och hämtar hem denna tuffa kaninpojken. Han är ett halvår och är rumsren och lyder på nej. Vi var och kolla på honom igår, vilken underbar liten filur. Snart kommer mamma hem och då ska vi köpa bur och sånt! :)


RSS 2.0