Gott nytt år!!








Jaha om bara någon timma är 2010 historia och 2011 något nytt. Jag hoppar alla har haft ett bra år och att ni har det superduper kul ikväll/natt. Dock sitter jag hemma och är sjuk, men jag har min underbara hund som sällskap, jag hoppas på att hon inte får en hjärtattack när klockan slår 00.00! Hon är orolig redan nu.. Tycker synd om min prinsessa :/<33 Men om mina fåglar kan sova sig igenom detta så borde hon oxå klara sig.

GOTT NYTT ÅR PÅ ER! :D


Min musik 2010

Min musik 2010 har helt klart bestått av enbart Kent, och mitt 2010 kommer jag avsluta med en underbar låt nämligen Det finns inga ord. Så när klockan är typ en minut i tolv sätter jag igång denna för att få ett utmärkt slut på mitt år ( om man bortser från att jag ligger hemma och är sjuk) och en ännu bättre början på ett 2011!!!

 

Sjung sånger för mig på radion
Sjung för mig igen, du lät som regn
Sjung sånger för mig om varma gator
Sjung för mig igen, mitt hjärta tyst

 

Och i mitt land så får man inte vara förmer
Det här är Sverige och vi gråter aldrig mer
Det finns inga ord för det, på det här jävla språket
Jag har inga ord för att vi andas, tänker, känner samma sak

 

Sjung en sång utan ord om ljusa nätter
Sjung för mig igen, du lät som snöfall
Jag håller andan med dig, för jag vet hur du känner
Sjung om de gånger vi delade ett liv med en blick


Och i vårt land så får man inte vara förmer
Det här är Sverige, snälla gråt när ingen ser
Det finns inga ord för det, på det här jävla språket
Jag har inga ord för att vi andas, tänker, känner samma sak

 

Känner samma sak
Känner samma sak

 

Det är så många här som aldrig sagt nej
och som aldrig kommer få en chans
så många här som aldrig såg mig
och jag vet att jag haft tur som få
Så många här som ville ha dig
men vi kände samma sak


Vi känner alltid samma sak


Vi känner alltid samma sak
Vi känner alltid samma sak

 


3 år senare





Bild på mej och min syster Alma när jag gick vårterminen av 8'an. Så kort och fult hår, kan iof inte påstå att jag har speciellt långt nu heller. Men jag har betydligt finare hår nu iallafall. Om man kollar vid ögonen ser man att jag har brunkräm oxå, så dåligt. Var bara tvungen dela med mej av denna bilden x)



Och så en bild ungefär 3år senare, bättre? Haha det tycker iallafall jag. Dock ser jag löjlig ut, mitt hår är rödare irl, och jag fattar inte varför jag lutar mig fram.


ååå som jag önskar att du var här nu






Har spanat på denna ett tag nu, den finns på modegallerian. Kan inte få den ur skallen, så känner att det är ett måste att jag lägger händerna på denna. När jag har 400kr liggandes så ska jag klicka hem denna skönhet! <3


mina julklappar ♥



Hejsan på er, och God Jul!
Har öppnat alla paketer idag, så tänkte snabbt skriva vad jag fick för något :)

- Locktång (stod högt på önskelistan!)
- Thomas Sabo berlock
- Presentkort 200/H&M
- Godis (av lillebror)
- Parfym
- Halsband
- Armband
- Gunga till mina fåglar
/// Har ju glömt säga jag köpte en kompis till Bianca igår, Han är gul och heter då Columbus///


Sen vad jag har fått av min kompis Louise:

- Tröja som är av spets/svart (ni fattar)
- Tröja att ha under/svart
- Smink


Och ni vet ju redan vad jag fick av min pojke!
VAD FICK NI? :D


Undulat i julklapp av pojkvännen





Tänkte informera er om att jag och min pojkvän bytade julklappar i lördags. Kan kort och gott säga att jag har världens bästa pojkvän, för han gav mej precis det jag önskade mig! Nämligen en undulat, den är bara 8 veckor och ja det är den som är på bilden. Jag vet inte om det är en pojke eller flicka. Men känner på mig att det är en liten flicka så hon heter Bianca, ska leta efter en kompis till henne!! :)


Jag fick även:

- 2 par öromhängen
- Sex and the city 2 (filmen)
- läppsyl (behövdes!!)
- Ring från Lindex (som någon snott från mig.. dock tog han fel färg och storlek! haha)



Så nära får ingen gå - ett år med Kent / Dokumentär











Min favorit från hela dokumentären är i sista delen där Jocke Berg säger:
- Men det är klart man fortfarande vill bli världens största band och hålla på såhär. Mene... Jag skulle dö av glädje ifall det hände, men det är inte det viktigaste. Det viktigaste e att göra musik som tillochmed dom som hatar oss inte kan förneka är bra. Det är då man har kommit någonstans, det är de man vill.. eller att de som hatar oss börjar hata oss ännu mera, bara för att det är så jävla bra.


törstar efter sommar



Idag har jag funderat mycket på hur det kommer bli i sommar. Jag har nu bestämt mig för att köra på magtröja, kanske inte varje dag. Men jag vill testa hur det känns och ser ut på mig. Så jag slängde ihop en bild i paint hur jag vill se ut i sommar 2011. Jag la verkligen ner tid på bilden... naaat! haha



Hårfärgen har jag redan, och ett par jeans som jag älskar. Så det är bara löshår och magtröja som fattas. Löshår är än så länge fortfarande ett kanske.. Meeen, nu undrar jag var får man tag på en magtröja? Vill helst ha en grå eller svart. Har funderat på om man ska göra en själv? Tror ändå jag vill köpa en..



inget bloggande





Har inte bloggat på tre dagar nu, vet att jag har mitt dagliga skrivande egentligen, men det får skjutas upp. Jag har ingen lust till att blogga för tillfället. Sorry ;[

min vecka


Idag ska jag skriva om min vecka, så börjar ifrån måndag tills idag då, orkar inte skriva från förra onsdagen tills denna x)




( fråga mig inte varför jag gjorde en massa linjer.. hade tråkigt haha )


A.M <3





I min handväska



Jaha då är det dag elva och ska skriva vad jag har i min handväska. Jag har inte en handväska, såfall är det min skolväska som räknas som det för jag har den till allt.




Istället för att göra ett tomt inlägg med bara text så tog jag några bilder ifrån google och slängde ihop detta. Så nu vet ni vad jag har i min "handväska" väldigt intressant right?


coming up only to hold you under

Sitter på min multimedia lektion och ska göra en flashfilm med knappfunktion, gissa hur det går? Jag hatar knappfunktionerna jag förstår absolut ingenting. Så jag sitter inne på facebook/blogg/photobooth. Visst blev jag sexig med stora ögon, inte sant? Kommer att skriva om dag 11 när jag kommer hem, bye!

The Funeral




I'm coming up only to hold you under
I'm coming up only to show you wrong
And to know you is hard, we wonder
To know you all wrong, we warn.

Ooooh.

It's really too late to call, so we wait for
morning to wake you, it's all we got.

To the outside, the dead leaves, they blow alive.
Before they died had trees to hang their hope.

Ooooh.

At every occasion once more is called a funeral.
At every occasion one brilliant day funeral.

Ooooh.



Detta klippet är ur My name is Liz som sänds på Mtv. Det är en rolig serie
och jag älskar hur hon framför denna låten på deras "talangjakt" om jag
fattat det rätt. Man kan inte annat än älska det! <3


EDIT : måste bara säga att Liz eller vad fan hon heter på riktigt e så sjukt
söt, döööör av avund!




mina syskon



Ska skriva om mina syskon idag, har så många då detta får bli kortfattat.


Mammas sida:

Rebecka - 13år
Devin - 11år
Alma - 4år

Pappas sida:

Oskar - 12år
Fredrik - 10år
Hugo - någon månad


Mammas pojkvän Patrik har två söner sedan innan som heter Pontus (13) och Viktor (11), som är mina lådsassyskon men det känns som vi är riktiga syskon, så de får räknas med på ett hörn :)


ny header




Har gjort en ny header. Den påminner om den förra väldigt mycket det är bara lite ändringar som t.ex. bilden på mig och textsnitten. Jag tycker den är helt okej, får duga tills jag kommer på något bättre. Jag kände bara verkligen för att bli av med den förra som var riktigt hemsk. Så vad säger ni? :)


dagens outfit


dag tio, vad jag har haft på mig idag.

- Shorts
- Min älsklings munktröja (som är cpsnygg)
- Ett vitt linne under
- Sen såklart underkläder.
Sådärja, väldigt intressant.

Vill även berätta att jag fick en jättesöt ros av min pojkvän igår när han kom hem till mig, blev jätteglad. Nu står den i min fönsterkarm, sen när den blommat ut ska jag torka den :)


min tro



Redan dag nio och ska skriva om min tro..



Jag är ateist, tror inte på något. Eller jag vet inte om jag kan kalla mig för ateist. För jag tror att något kommer hända efter döden, vet inte vad bara. Ibland tror jag att något kommer hända och att det kanske finns något liknande himmelriket och helvetet. Men jag tror inte på att det sitter en tomteliknande gubbe där uppe med en gloria runt huvudet och kollar ner på oss, eller att en röd bock med en spetsig gaffel som eldar kol som vi ska springa runder på. You get the point.

Jag vet inte vad jag ska tro, men man får ju svar på det tillsist när det är dags att dö, haha! Så får vell ha tålamod och se vad om kommer. Jävla otur för mig om det finns en röd bock trots allt..



Vad hoppas jag sker efter döden?
Jo, jag hoppas på att jag får vara med min själsfrände eller what so ever, någon jag tycker om och kan spendera föralltid med. Det kan vara en vän, pojkvän, familjemedlem, djur vad som helst. Bara jag inte är ensam. Jag hoppas även att det finns fullt med godis och fanta. Jag vill bo i ett hus på ett fluffigt moln med min familj och vi alla har änglavingar. Visst låter det underbart? haha yeeah.



Känns lite som jag tappade bort ämnet, så åter till det. Jag själv tycker att jag är en atesit.

* Jag tror inte på att en jesus gubbe vandra omkring på en åsna och återuppstod, sen så kom påsken.

* Jag tror heller inte på att någon gubbe snackade med en brinnande buske som var gud, liksom hallå?

* Jag tror inte på att han den byggde det där templet istället för att mörda in son, och att han äns tänkte tanken att göra det för en gubbe ur molnen säger det är bara sjukt! Han måste ha rökt på..



* Jag tror inte på att han buddha satt och meditera i 30 dagar och svalt sig själv och att han kunde flyga, eller hur det nu är. Kan inte historien så bra. Visst det är mycket möjligt att någon mediterar och kanske svälter sig själv, men flyger? En till som rökt på minsann!

* Jag tror inte på att det finns gudar som har tre tusen armar och elefantansiketn och två huvuden och lalala vad det nu än står. Återigen, röktpå teorin.



Däremot kan jag säga att vissa saker man fått höra ifrån olika religioner låter faktiskt ganska vettigt, och bra. De olika religionernas lagar snackar jag om. Dessutom tycker jag att alla religioners lagar hänger ihop, det står ju likadant men skrivet annorlunda, så jag fattar inte varför det blir religionkrig eller vad det nu heter.



Men åter till lagarna, de lagar jag tycker om är t.ex. man ska inte vara otrogen, inte stjäla, inte ljuga osv. Så om jag inte ska kalla mig ateist så kallar jag mig alltroende eller vad man kan säga, jag tycker lite från alla religioner är bra, men jag håller inte med om alla saker som de olika religionerna har för åsiket eller ja, ni fattar.


Blev en hel del text, men ville skriva av mig allting. Jag tror att jag fick med det mesta :)



Löshår?







Jag vill ha löshår.. eller vill jag? Det verkar jobbigt att hålla på med. Men sånt hår som sitter i länge kostar 3,500kr vilket jag tycker är dyrt, men jag ska ju sälja min moped nu till våren/sommaren dessutom börjar jag jobba i januari. Så då kanske 3,500kr inte känns så farligt längre. Vi får alltså se om det blir något till våren!

ett ögonblick


Dag 8 och jag ska skriva om ett ögonblick, jag har fått tänka lite på vad jag ville skriva om här. Men kom fram till att jag vill skriva om mig och min pojkvän, ett ögonblick som har varit det bästa under vår tid tillsammans.


Ni vet ju redan att vi var vänner från och till två år innan vi blev tillsammans. Jag fick göra slut med min dåvarande pojkvän när jag fick veta att han ville vara med mig.



Vi hade aldrig kysst varandra innan. Så vi blev tillsammans den 3'e April 2010, men vi kunde inte träffas förrens den 12'e April. Jag vet inte hur datumet har fastnat i min skalle men det har det och jag är glad för det. När vi äntligen täffades då den 12'e så kändes det så konstigt, liksom vi var tillsammans men haft ett annorlunda förflutna med varandra, så det var så spänt och ja, ganska töntigt nu i efterhand.

Under hela tiden den dagen så kysstes vi inte en endaste gång. Inte förrens han skulle lämna mig på bussen, han fick brottom hem, för hans syster eller bror ringde efter honom. När vi var påväg till stationen så var jag så sur för jag hade väntat hela tiden på att han skulle kyssa mig. Så när vi kom under bron vid björnekullaskolan så orka jag inte vänta mer. Så jag bara tvärstannade och kysste honom. Hahah man märkte att han blev chockad.



Detta är det finaste ögonblicket i vårt förhållande för det var ju vår första kyss och att jag minns det så väl tycker jag bara är kul. Andra jag kysst/pussat har jag ingen aning om när det har varit äns, så ja.. det känns speciellt.




min bästa vän


Dag 7 och det handlar om att skriva om sin bästa vän. Jag har inte direkt en bästa vän, så jag har faktiskt ingen att skriva om.. Men tänkte skriva om mina vänner istället.


Mina vänner är bra för mig på olika sätt, nästan alla har något som jag inte tycker om. Med det menar jag ett beteende eller sätt att vara. Men det goda överväger det onda som jag sagt, och de har fler positiva egenskaper än negativa.



De egenskaper mina vänner har är b.la. snäll, rolig, generös, uppriktig mm.. Jag kan inte ha en bästa vän av de jag umgås med p.g.a. olika saker, som att jag kanske bråkat med någon, eller varit trött på personen, mm.



Det kan hända att jag själv prioriterar mina vänner olika, väljer hellre att umgås med en vän än den andre. Men det ser jag inget fel i faktiskt. För vissa vänner känner man inte för att umgås med så speciellt mycket, det kan räcka att man träffas i skolan. Så jag gillar hur jag har det, de vänner som inte gillar det, synd för dom.



Men självklart har jag en del nära vänner, men inte som kan mig innan och utantill. De kanske vet det mesta, men ingen av mina vänner vet allt om mig. Vilket jag tycker är hur skönt som helst. Jag trivs med att inte ha en bästa vän, för det blir en sådan särbehandling då, vilket jag kan tycka är fel. Dessutom känns det då som man inte får vara ensam, bv'n ska alltid veta allt, ha första ching på en. Det kan lätt bli för mycket. Så jag trivs som jag har det nu :)




min dag, toy story 3 helt otroligt..


Redan dag 6 på denna listan! och idag handlar det om just min dag.


Mellan klockan 8-14 var jag hemma och tog hand om min söta lilla voffe som heter April för er som har missat det. Sen kom min pojkvän hit, så mös vi med en film som han hade tagit med sig, nämligen Toy Story 3, i mina ögon var det en besvikelse, hade förväntat mig mer från filmen, att den skulle vara rolig och sånt. Inte ha skrämmande dockor och apor som kommer få alla småbarn att gråta...






När mina barn vill se denna i framtiden, kommer jag hoppa över dessa scenerna, även andra scener där bebisen är med, så äckligt!!!

Sen tog jag och älsklingen bussen, men jag hoppade av på väla medans han åkte vidare hem. Där handla jag julklappar med Louise, hittade en jultröja och nyårs tröja till mig själv. Nu har jag precis slagit in alla julklappar och färgat håret, väntar på att det ska torka, sen kallar sängen och en dag i skolan!







RSS 2.0