vad är kärlek



Dag 5, vad är kärlek?

För mig är kärlek en hel del. Det är rött, rosa, mjukt, fluffigt, stort, osynligt, synligt, ljud, rörelser, ja för mig är det typ allt. Det är en härlig känsla som man vill hålla kvar sig till. Något man inte vill vara utan, en drog nästan.



Kärlek för mig är att göra någon annan lycklig, att se min pojkvän lycklig är en underbar känsla. Att visa uppskattning för en annan människa/djur är kärlek.

Musik är en stor kärlek för mig, genom musik kan man uttrycka sig, känna igen sig, finna tröst, bli glad, eller bara må bra av att höra en glad låt. Musik finns alltid för en, det är en universiell tröstare, och kärlek.



Men den största kärlek i mitt liv just nu är min pojkvän, han gör mig lycklig, säger snälla saker, ger mig saker, allt. Visst det är kanske inte alltid perfekt med oss, men för det mesta. Det goda väger mer än det onda helt enkelt. För att få uppleva kärlek måste man uppleva tårar.


4, vad jag åt idag


Haha tycker dag fyra känns ganska onödig, men jaja här kommer vad jag har ätit idag:

- kyckling nudlar
- clementin



Så kom igen nu matildas intresseklubb och anteckna detta! ;o


3, mina föräldrar



Dag tre består av att jag ska berätta om mina föräldrar.

Mamma - ja min mamma är 34 år och fick mig då alltså när hon var 17år. Nu jobbar hon med hemtjänst för äldre, urk.. Tycker det jobbet verkar tråkigt. Gamlingar e inte roligt. Ehm, ja.

Pappa - pappa är oxå 34 år, så fick mig med när han var 17år , vilket är en självklarhet. Han är lastbilschaufför, och bor långt åt helvete ifrån mig, vet inte om han bor i motala eller hudiksvall.

Finns inte direkt något skriva om dom. Så fick bli något kort bara.


min första kärlek



Min första kärlek är min pojkvän. Jag började gilla honom i slutet 8'an, vi bråkade en hel del , och gick mellan ovänner och vänner med jämna mellanrum. Men tillsist nästan två år senare så blev vi äntligen tillsammans och nu har vi snart varit det i 8 månader.

Har inte så mycket tid att skriva för har min kompis hos mig, så detta får räcka. Då tar vi dag 3 imorgon! See yah!


Dag 1


Jaha då börjas mitt 30 dagars skrivande, första dagen handlar om att man ska presentera sig. So here we go.

Jag heter Matilda Sandra Jönsson Nilsson och är född den 15 september 1993, alltså är mitt stjärntecken jungfru. Jag bor och går i gymnasie här i helsingborg. Som person är jag vell ganska glad och framåt, förutom mot folk jag inte tycker om eller inte har lust att lära känna. Jag är ganska kräsen och dömmande, jag dömmer även mig själv väldigt hårt. Jag tycker själv att jag är för mycket ibland, jag gillar uppmärksamhet och tar gärna för mig. Men mot människor jag inte känner så brukar jag oftast vara tillbakadragen och väldigt granskande.



- Jag själv tycker att jag har den bästa humorn i hela världen och alla andra i hela världen säger att min humor är det sämsta som finns. haha!

- Jag älskar att byta hårfärg och förända mitt utseendé. Just nu har jag rött hår och trivs askalas i det! Men ibland får jag mina ryck och vill byta hårfärg, men ska försöka att hålla mig till rött så länge det går. För jag älskar det!



- Jag har valt media/expo som gymnasie inriktning, ibland känns det rätt och ibland inte. Jag har väldigt svårt att bestämma mig för vad jag egentligen ska tycka x)

- Sen så älskar jag min pojkvän och mina vänner, och djur, naawwe.

- Sen har jag en stor kärlek till bebisar, jag vill ha många barn. Sju hade inte suttit fel, 5 pojkar och två flickor. Ska önska mig det av tomten om några år.



- Jag blir väldigt lätt arg och kan hända jag får mina utbrott då och då. Men än sålänge har jag varit ganska duktig på att inte hamna i slagsmål, däremot har jag slått en tjej en gång. Trevligt trevligt. Ska inte upprepas, det är inte bra. Man ska vara duktig och sköta sig!

- Mina intressen är då att spela wow, eller inte... Jag hatar wow. Och är glad att jag inte är tillsammans med en wowgeek, hihi! Nej men mina intressen är att handla upp mitt underhållsstöd från pappa på två dagar, träffa vänner, träffa min pojkvän och nörda facebook/frontierville.

Det var allt jag kunde komma på som tycktes passa i en presentation av mig. Dag 2 imorgon mina vänner! Nu ska jag kila iväg och kolla på idol :)


30 dagars skrivande



Lösningen på mitt dåliga bloggande mina vänner!!
Nu kommer jag äntligen få lite gjort på bloggen.




Den går ut på att i 30 dagar skriva om den saken som står på den dagen.

Dag 1 – Presentera mig själv. 
Dag 2 – Min första kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Vad är kärlek.
Dag 6 – Min dag.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – Ett ögonblick.
Dag 9 – Min tro.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Min första kyss.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – Den här månaden.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En första. 
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats. 
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Mina ambitioner.
Dag 30 – Ett sista ögonblick.


shoot






Ja men tjena. Har inte lagt energi på min blogg. Det är tråkigt just nu, hehe. Ska bättra mig inom snar framtid mina vänner. Iallafall har varit på väla och fixat rätt storlek på min kärleks ring som jag gav honom för ett tag sedan nu. Vilket fall som helst, ska dra lira guitar hero! Mjau. Hörs senare/imorgon/någongång. Whatsoever. Love <3



vackert

har man tråkigt på graf lektionerna så har man (a

ojdå



hehe har inte bloggat på tre dagar (a
Jag ska försöka komma igång igen!!


word







har firefox igen




Äntligen, har fått rätt på allting igen, jag laddade ner firefox och nu funkar allt som det ska! :) Nu känner jag bara pressen av att få fulladdade batterier i min kamera så det kan komma upp något annat än bara egobilder i bloggen. Jag hade tagit bilder innan som skulle vara med i senare inlägg, men nu är ju de borta för mamma rensade datan. Aja, det är sånt man får ta ju.



Någon som vet hur man tar ner Mozilla firefox???


Guuuud vad jag hatar detta! Min mamma har rensat datan, vilket innebär alla bilder är borta.. Fast jag sa till henne att slänga in dem på mitt usb, gjorde hon det? Nej. Dessutom så får jag blogga via den gamla internet explorern om någon fattar. Så min blogg  ser helt fuckad ut nu.. Någon som vet hur man tar ner Mozilla firefox???




Så här såg jag ut i lördags när min underbara pojke var och hälsade på i någon timme. Nu hade jag tänkt gå och drömma om min prins, för att sedan vakna upp till mardrömmen. Nämligen en tre timmars lektion av Expo, som kommer bestå av leta möbler och skriva ner mått och priser.. (y

Godnatt mina söta läsare! :)

helt okej skoldag




Hejsan! Var ju i skolan idag, var en helt okej dag. Hade allmänt roligt som alltid. Vi har en lektion som heter multimedia i tre timmar. I början hata jag den lektionen som fan. Men nu är det helt okej, och jag behöver inte alls lika mycket hjälp mer. Man gör typ filmer i flash och mixtrar med bilder inne på photoshop ( hatar ps däremot). Sen får jag inte glömma att nämna att jag älskar min lärare Ulla i detta ämne. Hon är rolig och jaa, perfekt lärare för mig! haha. Förstår verkligen inte varför så många har klagat över henne, finns inga fel. Nej detta är inte ett fjäsk inlägg, med tanke på att hon inte än läser min blogg x)


April <3





Här är två bilder på min underbara lilla vovve! Hon är Chihuahua/pincher och fyllde 8 månader igår. Jag har döpt henne till April för det var den månaden då jag och min pojkvän blev tillsammans. Korkat tänker nog de flesta av er. Men det får ni lov att tycka, för jag bryr mig inte så speciellt mycket :) Hellre det än ha en tatuering på ens kropp, ellerhur? haha

Btw, blev inget sova med Emma & Louise, men har inte orkat blogga idag. Så godnatt på er! Lovar att jag ska blogga mer flitigt imorgon efter skolan.

blir nog inget bloggande imorgon



( står ju lagom böjt, hahahah )

Hejsan! Tänkte skriva ett litet inlägg nu innan jag ska sova, har ju skola imorgon så får lägga sig i tid.. Dessutom sänds ju inte Jersey Shore ikväll, då har jag ingen anledning att vara uppe mer heller. Kollade ju på premiären av 16 and pregnant säsong 3. Tyckte det var bra, en massa som hände. Är det bara jag som tycker Farrahs mamma e störd? haha, verkar inte vara de minsta lilla rätt i hennes skalle..

Förmodligen kommer jag inte blogga något alls imorgon, tyvärr. För att så här ligger det till



Så vi får se om det blir något inlägg, kan ju hända att det med Louise & Emma aldrig blir av. Men det hoppas jag, för vi har alltid roligt ihop. Godnatt på er mina kära läsare, sleep tight! <3

böla lite till



Sexi pict!

Sitter och lyssnar på Kent, har tagit en liten pause ifrån 16 and pregnant maratonet. Fattar inte varför de skaffar barn om de bara ska sitta och böla hela tiden över att de hatar sitt liv. De fatta vell redan innan att det skulle bli svårt med en unge? Idioter enligt mig, det är inget att böla över, de var deras eget val. Själv hade jag inte suttit och bölat, hade tyckt det varit kul med en liten skrikande skitunge att ta hand om. <3

16 and pregnant




Sitter och kollar på detta, ikväll är det ju premiär för säsong 3!
Någon mer än jag som ska se de? :)

inte haft internet



har inte haft något internet så har inte blivit något bloggande. Men nu är jag igång igen! :)


nighty nighty




Tänkte skriva godnatt till er, blir inget mer inlägg för idag. Funderar på att slänga upp lite bilder från mitt rum imorgon så ni får ett humm om hur det ser ut där. Ha fått en förfrågan över det så! Godnatt på er.

dagens outfit




( sexig dammsugare i bakgrunden!! )

Jacka - Lindex
Halsduk - Gina tricot
rosa tröja - Cubus
vitt linne - Gina tricot
Leggings - minns inte
Örhängen - H&M (förra bilden)

Valde att slänga upp dagens outfit eftersom jag för en gångs skull tog en helbild på mig idag. Så jag byta till min rosa tröja från den stickade bruna på min förra bild. Funderar på att ha den imorgon istället. Dessutom är det inte så ofta jag har lugg nu för tiden ska ni veta! Nu ska jag laga färdigt maten till familjen, blir mumsig ungspannkaka :)

gjorde mat till min pojke




Hade bara två lektioner idag, sen åkte jag hem med min älskling. Jag gjorde kalkonbacon och stekta ägg till honom, hihi. Vilken duktig flickvän han har skaffat sig, inte sant? Bilden är tagen precis innan jag gick till skolan imorse, men bytta kläder eftersom jag ångra mig. Hörs senare ikväll!

där alla dörrar var så tunga att man inte krävde lås




(mitt hår <3 , vet min näsa e hemsk, men den kommer bli fixad om något år)

Har varit iväg på sjukhus idag.. Men fick inga svar där, så har bestämt mig för att vänta några dagar och se om jag förbättras. Vill ju helst slippa åka till vårdcentralen. Det är inget allvarligt med mig, men man vill ju ändå höra att allt är okej.

lite från tjejkvällen






Tre bilder från när jag var hos Louise på vår lilla tjejkväll. Vi köpte massa godis, läsk och snacks. Sen kollade vi på bring it on, och toy story 2. Hade det riktigt kul och har saknat Louise något enormt! Kan inte vara lyckligare över att vi är vänner och umgås igen, det känns fortfarande lite overkligt :) På bilderna är det jag och hennes fina dotter Isadora.

kanske ny design




Hejsan! Ett snabbt inlägg innan jag drar. Ska försöka få rätt på min skivare när jag kommer hem så jag kan slänga in bilder, vi kan kanske hoppas på en ny design oxå :) Men den kanske inte kommer upp förrens senare i veckan, om jag gör någon överhuvudtaget vill säga. Hörs senare!

kort

hejhej, kommer massa nya bilder när jag kommer hem, stay tuned ;)

G O D N A T T V Ä R L D E N ! <3

.

7 månader med älskling



Hejsan! Varit dåligt med uppdaterande, I know. Har varit upptagen sedan förrgår. Åkte ju som sagt till Åstorp, och träffade min älskling. Efter det skulle jag bara in om Louise en kort runda, men fastnade där över natten. Sen åkte Louise och Isadora med mig hem igår, sov här tills idag. Sen åkte de hem, så kom älskling hit. För vi har 7 månader idag!! <3 Älskar honom mest av allt. Nu ska jag logga igen, hejdå kära läsare :)

snabbis


Sitter hemma hos mig med Louise och Isadora. Detta var den värsta natten på länge. Isa vakna och skrek hela tiden, aja sånt man får ta! :) bloggar senare <3


det tar hundratalsår, att dölja felen




Sitter hemma med min lilla vovve och lyssnar på Kent. Jag har hållt på att platta håret ett tag nu, så tar en liten pause! ( jag plattar det extra mycket för det ska hålla längre när jag är ute senare ) Vid fyra tiden tar jag bussen till min kärlek och hans kompisar. Ska vara där i typ två timmar sen drar jag hem igen. Dessutom har jag kanske löst ett problem, så att min blogg kan bli roligare, bra va? Jag vet. Nu ska jag fortsätta göra vid mig så jag kan se någorlunda bra ut när jag åker. Pussar på er, vi hörs kanske senare idag!


RSS 2.0