sommarjacka





På Ginatricots hemsida hittar ni denna snygga jacka som passar utmärkt till sommaren! Lätt något jag hade kunnat tänka mig, endast 299:-. Ryggen gjorde sig inte så fin på bild däremot.


färg i håret



Hejsan! Just nu sitter jag med färg i håret som snart ska sköljas ur. Såklart är det rött igen, fyller bara i det som tvättats ur. Ullared var kul, köpte faktiskt bara ett klädesplagg (av misstag) vilket var en vit helt vanlig och tråkig klänning. Sen köpte jag lite andra praktiska saker. Snart ska jag slå in min lillebrors födelsedagspresent som är superhäftig! :)

bloggar snart



Har inte bloggat pga varit i skolan sen åkte jag direkt till klippan. Nu ska jag ta mig ett bad, sen kommer något inlägg upp, håll ut! :)


Dag 3



Min favoritårstid som många andras är sommaren. Just för att det är sommarlov, varmt och man kan gå runder med bara ben och lätta kläder. Dessutom är det inte mörkt utomhus och man känner sig mycket gladare. Det är även på sommaren som jag brukar vara ute med mina kompisar, känner mig mer social då. Denna sommaren ska jag försöka vara ute så mycket som möjligt, och hänga på stranden för att försöka bli brun iallafall.


Sum 41, nya singel





Sum 41 har släppt denna singlen från deras kommande album som ska släppas 29 Mars detta året. Jag har väntat så länge på detta! Följde deras uppdateringar på deras fansida på facebook slaviskt hela 2010, och blev besviken när släppet av nya skivan blev försenat. Längtar så otroligt mycket tills 29 Mars just nu kan jag lova!

Till hunden!





Kollade runder på hundkläder och hittade denna söta mjukisen. Nästan ett måste att klicka hem den någon dag till min lilla April. Du hittar den HÄR!


Dag 2





Detta är den person jag känner att jag vill träffa just nu.
Men kommer få vänta tills tisdag, tror jag överlever tills dess.


guld smycken





Hitta dessa snyggingar inne på ginatricots hemsida, endast 99:- styck. På sista tiden har jag fastnat mer och mer för guldsmycken, förr var det inte äns ett alternativ. Riktigt sugen på örhängena kan jag lova!


godmorgon


tänkte skriva senare, kollar tv just nu. Puss! :)


Dag 1




Här kommer då 10 fakta om mig:

- Jag älskar mitt röda hår
- Jag är alltid trött
- Älskar lösgodis
- Har haft min piercing i 3år
- Är rädd för spindlar och andra kryp (även myror).
- Jag brukar inte ha smink på mina bilder, bara de som tas i skolan
- Lyssnar mest på Kent
- Jag är facebook beroende
- Går endast till skolan för att träffa kompisarna.
- Älskar att shoppa, dock sker det bara 1-2 gånger i månaden..


från bildlektionen






Här har ni vad jag höll på med på bildlektionen! Alla fick varsett huvud som vi skulle spraymåla och sen dekorera och använda ståltråd för att skapa något som betydde något? Jag gilla inte uppgiften, tyckte det var läskigt. För gubbarnas hår kändes som riktigt och ja, jag förstår inte vad man kan få för betyg för en sådan här sak? Vi var tvugna att göra den och tvugna att ha ståltråd, så jag bara kladda ihop något x)



En bild på min kompis Susannas gubbe (silvriga) och då min. Jag vill bara passa på att tacka gud för att vi inte har bild lektioner mer!! För nu har jag istället ett ämne som heter Skapande Dramatik, mycket bättre kan jag lova er. Vill aldrig tillbaka till de hemska bild lektionerna.. haha


Ny lista



Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.

Eftersom jag aldrig gjorde klart min förra så tänkte jag börja på en ny istället! :)
Första dagen bloggar jag om lite senare idag.



sur på blogg.se


Är ganska sur på blogg.se just nu, eftersom jag inte kan lägga in ett youtube klipp. Det vill inte komma upp när jag skrivit in koden i HTML. Får se om det funkar lite senare, skulle skriva om något helt fantastiskt!..



gissa







Det får ni veta imorgon! Har inget med de äckliga sakerna som ligger bredvid att göra kan jag lova er iallafall. ( bild uppgift i skolan, knäpp lärare! )

GODNATT! <3




söt t-shirt






Var inne på Ginatricots sida och kollade runder och hitta dessa söta t-shirts. Tycker mest om den som har bild på hjärtat. Det finns fler t-shirts med andra tryck på deras hemsida, men samlade ihop de tre sötaste. Det är kul att Ginatricot gör flera olika Juliette top's hela tiden och att de ligger på samma pris. Jag har själv en Juliette top sedan innan. Vilken gillar du mest? :)


hejsan hoppsan




Hejsan hoppsan!
Kom hem för en liten stund sedan och sitter nu i min soffa. Hade snart tänkt "lana" lite cupcake corner. Vilket roligt liv jag har då.. Har egentligen lust att träffa någon gammal kompis som man inte sett på ett tag, men orkar inte för då måste jag åka till Klippan eller Åstorp. Tycker klockan är för mycket för det nu. Hörs senare! Puss.


Kaiser Chiefs - Ruby





Kan inte säga annat än att jag älskar denna låten!
Har lyssnat på den ett antal gånger på Expo lektionen idag, och nu hade jag tänkt lägga in den i min mp3. Har skullat göra det i flera veckor, men har inte tänkt på det. Bäst att göra det innan jag glömmer det igen :)



snygga miner!



Bild från igår när jag och sussi hade en lektion, tror det var graf? Man kan inte alltid vara vacker.. Fast mitt hår lyckades iallafall få in en snygg pose!

Orkar inte med denna dagen, var lång skoldag och alla tankar flyger runder i min skalle, what to do? Kan iallafall informera att jag gjort och skickat in min läxa nu. Starkt jobbat om jag får säga det själv!




Har inte bloggat




Förlåt, har inte blivit något bloggande dessa dagar eftersom jag slutat så sent i skolan och varit så sjukt trött när jag kommit hem. Tror inte jag kommer blogga något mer än detta idag heller, för jag måste göra en läxa som skulle lämnats in idag! (a) Så hoppas ni har en bra dag idag.


Cupcake Corner, nya beroendet




Nu har ett nytt facebook spel letat sig fast i min hjärna och satt den på besatt.
Först var det farmville, sen café world, efter det var det ett akvariespel, sen kom petville, sen blev det frontierville och nu har jag börjat spela detta nya spel som heter Cupcake corner.





Jag tycker facebook spelen är farliga! De gör mig beroende, undrar hur lång tid det kommer gå innan jag släpper detta nya spelet för att leta upp något annat. Är du också en av dem som fastnar i detta stup i kvarten? Måste dock säga att detta spelet är så gulligt, fluffigt, rosa och mumsigt hahah.


Pest och pina





It's us that made this mess, why cant you understand?
I wont sleep tonight, here we go again.


Pest och pina är vad denna söndag varit för mig. Sånt man får ta ibland antar jag, som grädde på skitet så är det kola imorgon och jag vill inte dit. Inte alls! Aktiverat surismen till max!. Hoppas ni haft en toppen helg peopz. <3


.



Kanske dyker upp något inlägg senare idag.


Say goodbye to my heart tonight.





Kollar South Park på Mtv, efter det blir det direkt i säng. Vill helst inte vända på dygnet tills skolan, brukar ha en tendens att alltid lyckas med det, även om det bara är över en helg! Jag är makalös, haha. Så nu säger jag godnatt för min del, och hoppas ni haft en bra start på helgen :)


Family Guy





Dags för mig att kolla på Family Guy.
Det är nog den bästa komediserien som visas på tv nu. Enligt mig iallafall, jag följde innan How I met your mother. Men är ganska trött på den serien nu, men Barney rockar ändå! haha


Kent.nu






Här brukar jag spendera otroligt mycket tid av mitt liv vid vissa tillfällen. Kollar vad som har hänt och om de vunnit några nomineringar, vilket de hade gjort nu när jag kollade in! Brukar rösta när de är med i något och kollar vad som är nytt helt enkelt.





Nu kollade jag in deras biografi och checka vad som hänt genom åren. Men orkar inte läsa allt idag, så det fick bli denna lilla snutt bara. Tycker det är intressant att se hur ett så fantastiskt band har vuxit fram.



Tillsist var jag ju inne och kolla vad som fanns att köpa, hittade dessa posters som jag gärna skulle haft hängandes på min rumsvägg. Hoppas min pojke kommer snappa upp det och kanske köpa de till mig. Visst de är billiga, men mycket roligare att få dem än spendera pengar själv haha (a).


Neon Trees - Animal






Man kan inte annat än älska denna helt fantastiska låten. Jag älskar texten och videon och han och hela bandet och gaaah. Helt underbart bara!

- " Say goodbye to my heart tonight "



rekordbesöket



Godmorgon tänkte starta dagen med att avslöja mitt rekordbesök som jag fick när jag hamnade på förstasidan.



Hade gärna kommit upp i de siffrorna igen, får vell hoppas på ett mirakel. Vad är ert rekordbesök? :)


PU - Läder





Gick in på novaqueen.se och hittade denna underbara jacka för 349:- Den är gjord av PU - Läder, har absolut ingen aning vad det betyder. Men detta var nog den snyggaste jacka jag sett på länge! Jag vet inte om varan har funnits länge, men har aldrig besökt novaqueen för så det spelar ingen roll för min del. Visst är den snygg?


somnade i soffan




Satte mig i soffan nu när jag kom hem från skolan, det slutade med att jag somna och var borta i några timmar. Det kommer inte bli så mycket blogg för min del idag, ska bada och är väldigt trött. Men imorgon kommer det bli en hel del blogg. Måste liksom stanna hemma från skolan och passa vår hund. Eftersom min mamma och hennes kille måste jobba och vår hunddagmamma kan inte ta April imorgon.



Ny header





Spenderat 30 minuter på att göra en ny header. Detta är den finaste jag gjort hittils enligt mig själv. Tog ett tag att bli klar eftersom jag hade beslutsångest över om det skulle vara med något mer eller om det endast skulle vara såhär.

Vad tycks? :)


I väntan på South Park





Kollar på The Kooks videos och lyssnar på deras fantastiska låtar medans jag väntar på att South Park ska börja på Mtv. Efter det kommer det bli sängen för min del! :)


blommiga linnen





Hittade dessa linnen ifrån H&M för någon dag sedan. De påminner ju lite om bodysarna, med det blommiga temat och lite på färgvalen oxå. Tänkte tipsa om dessa för oss som inte egentligen gillar bodys så mycket och även andra som gillar sådana här linnen såklart! :)


äntligen hemma och äntligen bloggat





Nu har jag äntligen varit duktig för att ta mig tid till att skriva lite. Jag blir så trött efter skolan så jag brukar inte orka sätta mig vid datan. Så har äntligen svarat på nästintill alla era underbara kommentarer! Nu ska jag sluta med så dålig uppdatering, iallafall försöka haha. (Bilden är ifrån igår)



varit sjuk hela helgen


förlåt för ingen uppdatering alls, men har varit sjuk hela helge, men kommer börja uppdatera som förr nu i veckan igen. Har inte haft bloggsug nu när jag varit sjuk.

Ska svara på alla kommentarer imorgon hade jag tänkt mig! Hoppas ni fått ett trevligare slut på lovet än mig.


om vädret tillåter






Tog en titt på H&M's hemsida nu innan jag ska gå och lägga mig. Hittade dessa snygga shortsen. I sommar kommer jag förhoppningsvis mestadels använda shorts, det beror ju på om vädret tillåter! :) Känner mig otroligt pepp på vår/sommar nu. Är väldigt trött på snön.


förstasidan!

HOPPAS ATT NI SOM HITTAT HIT KOMMER FORTSÄTTA KOLLA IN DÅ OCH DÅ! :)



Kan verkligen inte vara gladare än vad jag är just nu! När jag skulle gå in på min blogg så fick jag en shock när jag såg att mitt inlägg hade hamnat på första sidan. Första gången det händer mig, och jag hoppas verkligen inte det är sista gången heller! :)




Dessutom har det gett mig rekordbesök, kan man lugnt säga. Och siffrorna fortsätter öka för varje minut! Jag försöker svara på de flesta kommentarerna, så ni vet! :)


blå eller rosa?






Jag har aldrig gillat bodys riktigt, men nu när jag kollade på BikBoks hemsida så dog jag. Jag har aldrig sett så snygga bodys förr! Jag måste garanterat dra och testa och se om någon av dem är något för mig. Gud, känns som jag är nykär när jag bara kollar på dem, så sjukt söta! haha.


Fp






Vad kan man ge sin kille på hans 18 års dag? Jag har några ideér, men vill gärna höra vad ni har för tips!


Ginatricot kollage





Samlade ihop like kläder och smycken som jag blev kär i när jag tittade in på ginatriocots hemsida precis. Älskar den bruna knäppetröjan, fast har en liknande i rosa redan. Och hur söta är inte de där örhängena egentligen. Aja, får se om man tar en runda till ginatricot och kollar läget om någon dag eller så :)


Ny header!!!





Min tredje header på denna bloggen nudå! :)
För en gångs skull har jag faktiskt lagt ner lite mer tid, än som jag gjort på de andra två t.ex. Men den är ändå inte 100 % great, men den duger. Det piggar ändå alltid upp med lite nytt ibland, fast det kanske inte är det bästa.

Så vad tycks?

32 frågor om mitt 2010! :)


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

- Det tror jag att jag gjorde! :)
2. Höll du några av dina nyårslöften?
- Hehe, nej det kan jag inte påstå att jag gjorde.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
- Japp en av mina närmsta vänner blev mamma till en söt liten flicka!



4. Dog någon som stod dig nära?
- Nej
5. Vilka länder besökte du?
- Danmark, wooaw jag vet att det är coolt!
6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011?
- Roligare
7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
- Den 3/4 ♥ då jag och min pojke blev tillsammans :)
8. Vad var din största framgång 2010?
- Jag slutade äta griskött i Mars och har varit grisfri sedan dess!



9. Största misstaget?
- Kan inte komma på något
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
- Jag avslutade året med att ligga hemma och vara sjuk.. Jag har nog skadat mig ja.
11. Bästa köpet?
- Min älsklings armband som var ett helvete att skaffa fram! :)
12. Vad spenderade du mest pengar på?
- Min pojke och kläder skulle jag kunna tro.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
- Alla presenter jag fått av min pojke, och inte att förglömma mina två konserter jag var på. Såg Kent i malmö och på Sofiero. Det har verkligen förgyllat mitt år!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
- Jag vågar nog säga alla Kents låtar, hihi (a). Och såklart The Scientist. Monster med Lady Gaga.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
-
Det vet jag inte, det är vell både och skulle jag tro.



16. Vad önskar du att du gjort mer?
- Jag har ingen aning
17. Vad önskar du att du gjort mindre?
- Varit sur och elak, eller?
18. Hur tillbringade du julen?
- Jag var hemma med min familj :)
19. Blev du kär i år?
- Jag var redan kär, men man kan säga såhär istället. Jag fick min kärlek!
20. Favoritprogram på TV?
- Teen Mom, 16 and pregnant. & Jersey Shore



21. Bästa boken du läste i år?
- Jag började läsa på en bok, men jag läste aldrig klart den..
22. Största musikaliska upptäckten?
- Kent var ju min upptäckt 2009, alltså på riktigt. Visste ju om dem sedan innan, men de fånga inte mitt intresse fören 2009, och de har hållt i sig. Så ingen upptäckt under 2010 (a)
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
- Ja, jag fick Sara Jessica Parkers nya parfym som är Sex and the city, eller ja ni fattar. :)
25. Något du önskade dig men inte fick?
- Inte vad jag vet
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
- På min självaste födelsedag var jag i skolan, tror jag x). Men firade med familj och pojkvän hemma hos farmor och farfar sen på helgen :)
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
- Det finns det alltid,
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
- Inget vidare, men på bättringsväg!!



29. Vad fick dig att må bra?
- Min pojke, musik och vännerna på ett hörn oxå.
30. Vilken kändis var du mest sugen på?
- Min pojke är min kändis.
31. Vem saknade du?
- Ska vell inte ljuga, så får vell erkänna att jag saknat min pappa ibland, men det är som det är.
32. De bästa nya människorna du träffade?
- Jag har nog inte träffat några nya människor detta året som jag hållt kontakt med, så jag får faktiskt lov att säga ingen.



RSS 2.0