äntligen somnar du om



Har inte bloggat för har haft fullt upp med att göra absolut ingenting. Jag hoppas ni har överseende med detta. Godnatt mina kära läsare!

update!

Hejsan! Jag har inte bloggat för har varit upptagen till tusen. Träffade Louise så handla vi en massa på väla. Sen kom Picko hit idag och så kolla vi film på mitt rum och mös och snacka, sen gick vi ut och ja. Har inget bloggsug, (torka påväg?) Iallafall nu ska jag sova sweet dreams. Så lovar jag att jag bloggar imorgon för er som bryr sej, hejdå.

har bakat sockerkaka!




Idag har jag bakat två sockerkakor som jag tar med mig till Lindex imorgon. Den ena la jag i kakao så det blev en chokladsockerkaka eller vad de heter, hoppas de kommer gilla dom! :)



Jag har märkt att mina läsare har blivit mindre.. inte så roligt. Några tips på vad som gör min blogg roligare, och som kan få er att fortsätta läsa? När jag inte har så många läsare tappar jag oftast suget att blogga och det är då jag kommer in i bloggtorker. Godnatt på er, förväntar mig något tips/önskemål tills imorgon.

<3


(bild 10 januari 2010)


Jag har fått tillbaka min vän och jag kan inte vara lyckligare!<3

inget halloween för mig



(jag 2008, tur jag inte ser ut så mer! Haha)

Godmorgon alla fina läsare. Snart ska jag bege mej till praktiken (som alltid), nu är det bara imorgon och idag kvar sen har jag lov i en vecka! Känns underbart att man ska få en veckas paus innan skolan och kaoset börjar igen. Dock saknar jag minavänner. Jag har ångrat mig angående imorgondagsensplaner så jag kommer inte att åka till Sophia. Känner mig väldigt elak som säger det till henne dagen innan, hoppas hon fölåter mig! Nu ska jag fortsätta göra vid mig så slänger jag upp ett inlägg efter fyra tiden någongång. Ha det bäst!

black and blue



Bild på mig som svarthårig ifrån 2008. Tycker jag e "smoking hot" (haha vilka ordval jag tar fram ibland) i svart hår på bilden, men hade aldrig kunnat tänka mig att ha svart hår nu. Hade det för några månader sedan och trivdes inte alls i det. Så det är lagt på hyllan som det ser ut just nu iallafall. Kanske händer att de kan bli slingor eller att jag ångrar mig i framtiden, men nu har jag mitt röda som jag trivs i. Eller borde man bli blond igen? Hm, tåls att tänka på. Iallfall godnatt kära läsare!

Lindex bomb

 

 

Gjorde då ett kollage av lite kläder och accossearer ifrån Lindex som jag vill ha! Där har ni då den svarta jackan som de har lagt undan till mej som jag ska köpa på fredag. ska även köpa de vantarna eftersom det behövs nu när det blir kallt ute. Sen får jag se om jag köper något mer efter hand. Risken är stor att jag köper den gröna vinterjackan som e på bilden oxå.

Slängde upp lite närbilder från kollaget så att ni kan se bättre hur varorna ser ut. Visst är det snygga grejer? Hm, får se om jag kommer köpa ringen oxå. Är riktigt sugen på det faktiskt.


christina var på besök


Äntligen hemkommen från praktiken. Har inte behövt göra så mycket idag, har bara gått runder och letat efter kläder som ska vara på rea. Min lärare Christina var och hälsade på idag oxå. Hon pratade med de anställda och de sa att de tyckte jag var väldigt duktig och trevlig, alltid lika kul att höra! Kommer snart upp ett kollage jag håller på med, stay awake..

godmorgon



(jag som blond och väldigt redigerad hehe, gammal bild!)

Hejsan! Snart åker jag till praktiken igen och är hemma någongång efter tre. Det finns en jättesnygg jacka jag tänker köpa på fredag när det är min sista dag där. Den är helt nyinkommen och ligger fortfarande på lager så den är inte ute i butiken än. Ska be dem lägga undan en till mig så ingen tar min storlek när den är ute i butiken. Ni får ha en supermorgon! Hörs sen.

taxmannen

Du frågar mig om jag är med från början.
I din åttahundrasidors självbiografi.
Och jag vet ju att du aldrig kommer till avslut.
Men jag är sjukligt intresserad av min roll.
Du säger lugna ner dig, du är inte ens nämnd.

Älskling det är livet

 

 

 

 


lost

Kollar Lost säsong 5 med familjen. <3

vad gör jag på Lindex?


Nu är jag hemkommen från Lindex, har fått ändra om på barnavdelningen idag med Kajsa. Det har varit lugnt och skönt för min del, jag har inte behövt stressa eller så på hela dagen. Däremot har jag en hemsk ryggvärk nu efter allt. Aja, det är sånt man får ta. Vad får man egentligen göra som praktikant i en klädesbutik då?
Det jag får göra är att:

Så det finns en hel del att göra som praktikant, jag är aldrig sysslolös och har väldigt roligt på praktiken faktiskt. Jag trivs där något så enormt att jag kommer definitivt söka dit till våren. Ska prata med Annika som är min "handledare" om det finns plats för mig där när vårpraktiken kommer. Jag kunde verkligen inte ha hamnat på ett bättre ställe. Imorgon jobbar jag mellan 10.00-15.00 så komme ju inte blogga under den tiden som ni nog redan har listat ut. Det böev en hel del text märkte jag, men är så skrivsugen!

Mot Lindex!

Snart bär det av med tvåan till praktiken slutar som sagt 16.00 och kommer vara riktigt trött nä jag kommer hem. Sedan jag fixade ihop min nya blogg så har jag varit så bloggsugen, men inte haft något att skriva direkt. Så måste vell hitta på lite saker och inte bara sitta hemma, så kanske det händer något i bloggen någongång.



Detta är ifrån när jag var och såg Kent i malmö, dock är det inte mina filmer. Jag stod nästan längst fram vid scenen, hade tre personer framför mig, och som om inte det var bäst nog. Så stod jag framme vid Jocke Berg, så hade nästan bästa platsen! Tycker synd om de som hamnar långt bak. Ha en bra dag tills vi hörs igen! :)

dags för sängen




Tänkte göra ett inlägg innan jag ska sova. Imorgon börjar min praktik klockan 10.00 och slutar 16.00 så under den tiden kommer det ju inte bli något bloggande tyvärr. Detta är min sista vecka på praktiken så måste komma på något gott att bjuda på, på fredag då det är min sista dag.. Några förslag? Funderar på en tårta eller något liknande. Sen ska jag även lämna ett kort, men har inte beslutat mig för vad som ska skrivas ännu, så får ta mig en liten funderare. Hoppas att ni haft en bra dag och tänker fortsätta följa min blogg. Godnatt och kram på er! :)

Mc Donalds



That's true! Idag blir det Mc Donalds mat för min del.
Mamma och Patrik kommer snart hem med maten till mig.
Varför är folk så fixerade vid att "äta nyttigt"? Man lever
en gång och jag tänker kränga så mycket jag kan innan
jag kommer dö. Visst hade nog inte tänkt så om jag hade
blivit fet lätt. Men som tur är så blir jag inte det, så jag kan
äta äta äta äta! I <3 Mc Donalds

The Kooks cover


If I told you things I did before
told you how I used to be
would you go along with someone like me
If you knew my story word for word
had all of my history
would you go along with someone like me


Usually when things has gone this far
people tend to disappear
no one will surprise me unless you do

I can tell there's something goin' on

hours seems to disappear
everyone is leaving i'm still with you

Jag tycker att orginallåten är hur bra som helst, men jag tycker
ändå att The Kooks gör den lite bättre. Eller? Dessutom
kände jag mig bara tvungen att lägga upp låten, för texten är
riktigt bra.


hemsk morgon




( jag & johan i februari )

Vilken jobbig morgon.. Har försovit mig, och mår inte alls bra så jag ska stanna hemma. Men komme inte fram till Lindex när jag ringer för att sjukanmäla mig för dagen. Får vell testa lite senare idag. Nu ska jag gå och lägga mig i min varma mjuka säng och vila en stund. Ciao sålänge!

planer hittills för veckan som kommer


header

Så kära läsare, nu har ni något vackert att stirra på varenda gång som ni klickar in på min helt otroliga blogg, inte illa va?

RSS 2.0