Kent.nu






Här brukar jag spendera otroligt mycket tid av mitt liv vid vissa tillfällen. Kollar vad som har hänt och om de vunnit några nomineringar, vilket de hade gjort nu när jag kollade in! Brukar rösta när de är med i något och kollar vad som är nytt helt enkelt.





Nu kollade jag in deras biografi och checka vad som hänt genom åren. Men orkar inte läsa allt idag, så det fick bli denna lilla snutt bara. Tycker det är intressant att se hur ett så fantastiskt band har vuxit fram.



Tillsist var jag ju inne och kolla vad som fanns att köpa, hittade dessa posters som jag gärna skulle haft hängandes på min rumsvägg. Hoppas min pojke kommer snappa upp det och kanske köpa de till mig. Visst de är billiga, men mycket roligare att få dem än spendera pengar själv haha (a).


Kommentarer
Postat av: FlizanLizan

sv: najs, yes ;)

hehe tack :D

2011-01-14 @ 19:15:00
URL: http://flizanlizan.blogg.se/
Postat av: Ida we

Kent är typ det enda svenska andet som sjunger på svenska som jag gillar. DEras texter är så grymt inspererande, och väldigt konstiga ibland... men det gillas :)

2011-01-15 @ 20:44:53
URL: http://idawe.blogg.se/
Postat av: Ida we

- Hah gillar typ tre svenska band förutom dem. Herbrightskies, In Flames och Dead By April, men det är ju liksom helt andra typer av musik än Kent ;)

2011-01-16 @ 01:03:54
URL: http://idawe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0